Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Mijn naam is Pamela van Heeswijk (1967) en in 2015 ben ik begonnen met Coachingpraktijk Lorean. De naam Lorean is afgeleid van de namen van mijn kinderen Remco, Anne en Lotte.


Uit ervaring weet ik dat er momenten in je leven zijn waarbij je ondersteuning nodig hebt van een deskundige, zoals een coach, een psycholoog of mediator. Met mijn praktijk bied ik deze deskundige hulp. Ik begeleid mensen individueel, als partner- of werkrelatie. Hiervoor ben ik gedegen opgeleid en ik heb daarnaast veel levenservaring waar ik uit put.


Mijn kracht is mijn vaardigheid om echt te luisteren, om echt te begrijpen wat er speelt, om verbinding te maken met mijn cliënten, mijn openheid. Cliënten voelen zich snel vertrouwd bij mij en ze voelen zich gehoord en serieus genomen. Ze hebben al gauw vertrouwen erin dat zij echt geholpen worden. Cliënten ervaren mij daarnaast als iemand die met beide benen op de grond staat, no-nonsense, direct en ook als warm en betrokken, open zonder oordelen.

Ik heb een sterke intuïtie, ben spiritueel en benader de mens als een onderdeel van het grote geheel.